Silikonske kapi
Strana 1 od 1 • Delite •
Silikonske kapi
Silikonske kapi ili neki ih zovu kristali za kosu...cula sam razne price,te da su dobre jer stite kosu od preterane toplote i hladnoce,a opet sam cula i da se ne preporucuju jer prezasite dlaku i ista ne moze da dise.
Meni se lico dopadaju jer mi kosa izgleda lepse i sjajnije,koristim ih posle svakog pranja i ne primecujem da mi na bilo koji nacin stete
Meni se lico dopadaju jer mi kosa izgleda lepse i sjajnije,koristim ih posle svakog pranja i ne primecujem da mi na bilo koji nacin stete

Wonderfull- Broj poruka: 423
Godina: 25
Datum upisa: 26.03.2008
Re: Silikonske kapi
Koristila sam ih otprilike 2 meseca (Avon, Advance Techniques, serum, tj. silikonske kapi za suve krajeve) i super su, prestala sam da ih koristim neko vreme, cesce cu da ih stavljam (pre sam ih stavljala oko 3x nedeljno), jer mi je kosa postala previse mekana, itd. Uglavnom, moje misljenje je da su one ok, nisam cula neka negativna iskustva... 

Jaooooo,mene je frizerka naplasila kako ne smem nikako da ih koristim jer stvore tu opnu oko dlake i valjda mi je zato kosa sklona krzanju 

k0ristila sam...k0sa mi je p0stala mekana..

BeBaBg- Broj poruka: 62
Datum upisa: 10.05.2008
i ja ih koristim *=(loreal) mnogo su dobre kapi...kosa je svilenkasta i mekana na dodir a i izgled.
meduzica- Broj poruka: 14
Datum upisa: 10.05.2008
meduzice koje l'orealove korisis?

Joj, frizerka kad je cula da sam ih koristila.....
Kaze da nisu dobre, nije bitno da li su u pitanju one najskuplje ili neke druge, nikako.
Rekla mi je da uzmem kristale! 
Kaze da nisu dobre, nije bitno da li su u pitanju one najskuplje ili neke druge, nikako.
Rekla mi je da uzmem kristale! 
ja sam nedavno kupila avonove za suve krajeve...........i cini mi se,na prvi put,da su dobri....sto sam cula od mnogih.......
.........
ne verujem da mogu da nesto stete.....a cula sam i da se uglavnom i stavljaju posle peglanja,da se ne steti kosa i da se duze odrzi ravnom...vredi li to,jel znate
?! 
.........ne verujem da mogu da nesto stete.....a cula sam i da se uglavnom i stavljaju posle peglanja,da se ne steti kosa i da se duze odrzi ravnom...vredi li to,jel znate
?! 

sladja93- Broj poruka: 897
Godina: 20
Datum upisa: 20.07.2008
Similar topics» Protiv prehlade (NE kapi za nos!) u trudnoci
» Vigantol kapi
» Darkfield metoda-žive kapi krvi
» Zapušen nosić
» Polozaj bebe posle obroka
» Vigantol kapi
» Darkfield metoda-žive kapi krvi
» Zapušen nosić